MARIA MONTAZAMI, all kärlek!!


Det jävligaste jag sett och hört !!!

Jag skall här och nu erkänna: Jag har ända sedan starten (den 14 september 2009 = taget från Wikipedia) varit en trogen tittare av den smått hysteriska dockui dokusåpan Hollywoodfruar på tv3. Jag har mått dåligt över saker och ting och skrattat och älskat anat.

För några veckor sedan började tv3 att sända en helt ny säsong som är den fjärde och jag har märkt att jag faktiskt har blivit mer berörd (=arg/ledsen) över mera saker i den här säsongen än tidigare. Ett av de mest fruktansvärda scenerna någonsin i serien visades faktiskt i måndagens program där den nya frun f d New Yourk frun Gunilla Persson och hennes 9åriga dotter Erika var i Los Angeles för att Gunilla fått för sig att dottern skulle sjunga på en audition för en stor sångtävling på ett känt place, alltså det var bland det mest vidriga jag någonsin sett, där står Gunilla och försöker pressa dottern Erika till den yttersta gränsen (Erika har dessutom varit sjuk i några dagar innan avresan) herre gud man ser skräcken i den stackars lilla flickans ögon hon gråter nästan men får hon något stöd av mamma Gunilla, NEJ!!!!! Tillslut går det så långt att den stackars flickan går in på toaletten och kräks men inte ens då får hon avbryta sin mammas galna idé. En NORMAL MAMMA hade avbrytit hela alltet för länge sedan om hon såg hur dottern mår men inte Gunilla, det som Erika får höra av sin mamma är i stället (citat) " ... bra lilla gumman, det är bra att du kräks för det är Jesus sätt att visa att du kan sjunga, du blir bara starkare av att kräkas lite gran, men nu är det bra igen och du kan träna sången en gång till !" HERRE GUD GUNILLLA, SLUTA ATT PLÅGA DIN DOTTER!
Efter audition blev tyvärr inte Erika antagen till tävlingen men tro inte att flickan fick stöd och tröst av sin mamma, nej, nej , NEJ Gunilla var istället arg på sin dotter (!!?) för att Erika valt fel låt att framträda med, Erika sjöng Somewhere ower the rainbow från klassiska musikalen Trollkarlen fron Oz, det var ju i själva verket Gunilla som valt den låten åt sin dotter! 

Slutorden: Jag har sett massa skit på tv genom alla tider men det här var det mest vidiriga jag sett och hört. Jag läste i aftonbladet här om dagen och det är inte bara vanliga Svenssons som reagerat på det här utan även svenska Kändisar, en av dem som fick komma till tals var den alltid lika underbara Idol jury medlemmen Anders Bagge och hans reaktion i tidningen var följande (nu citerar jag): Det är det jävligaste jag har hört!! Jag önskar att hon bodde i Sverige för då hade socialen fått komma och hämta den stackars lilla flickan. Som mamma gör man inte så här, den stackars lilla flickan såg helt livrädd ut!! Så sade Anders Bagge, en annan som fick komma till tals i samma artikel var Pernilla Wahlgren (citat): Vi är många som följer Hollywoodfrurar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den där sjuka Gunilla Persson och låsa in henne någonstans och kasta bort nyckeln. Gunilla Persson utses härmed till den vidrigaste människan i dokusåpans historia!! Pernilla du tar orden ur munnen på mej , jag kommer inte att sluta att kolla och följa Hollywoodfruarnas fantastiska galenskaper bara för det här swom visats, men det är fruktansvärt tråkigt och irriterande att det finns en "knäpp fru" som får mig att faktiskt må dåligt över det jag ser!!!

Erika Persson det är inte ditt fel att din mamma är knäpp, (bilden nedan säger allt) ¨




                                                             
En av de vidrigaste bilderna från Hollywood fruarna som någonsin visats,
lilla Erika är livrädd inför en audition och hennes mamma Gunilla ... ja behöver jag säga mer ?!
 


RSS 2.0