Omringad av "Dumbos"

Tänk dig följande situation: Du befinner dig på en safari Sydafrika och är precis på väg hem då din guaid plötslig säger: "Titta där kommer en hel elefant flock, jag tror att de skall gå över vägen här vid oss!"
Mycket riktigt en stor elefantflock på drygt tjugo djur passerar bara några få meter ifån er i eran jeep och titta på honom med de stora öronen (näst längst bak), han har fått syn på er och när du tittar bakom bilen går yterligare flera stycken. Ni är minstsagt omringade av elefanter, hur skulle du reagera???!
För två år sedan befann jag mig i just den situationen och hur jag reagerade då: Jag kan säga att jag fick panik och nästan bör jade gråta och ville bara bort, vem vet vad tjugo stycken vilda elefter kan ta sig till när de ser
små människor i en jeep, men allting gick bra och jag har förevigt detta stora ögonblick dokumentarat,
tack gud att ingenting hände och att jag hade kameran till hands!

FRAMFÖR BILEN (kolla han näst längst bak ..... hjälp) 


BAKOM BILEN:

OBS! Drick ALDRIG mera än en milkchake




Jag och lillasyster!


Gott slut på 2010 och gott nytt 2011!!


Nu är det bara en ynka liten vecka kvar på år 2010, för mig har år 2010 varit ett bra år och nu kan jag stänga 2010 bakom mig och istället blicka framåt på ett helt nytt år 2011 med "spännande ögon" !!!!!
Från mig till er alla ett riktigt gott slut på 2010 och ett gott nytt 2011.
//kramar från B

DAN FÖRE DOPPARDAGEN - allt är som det ska vá!!

Idag är det dan före doppardagen (torsdagen den 23 december) och allting är som det ska vara!
Jag vet att jag sagt det tidiagre men så här i jultid så SKA det alltid vara massor med snö och svinkallt och precis så är det iår. Alltså jag kan knappt fatta att det kommer att bli en sådan riktig "drömjul" i år igen men jag är sååå glad över det!!!
//Vitajulen älskaren B´


9 dagar kvar till Jul och det skall bli med SNÖ!!


Nu är det bara nio ynka dagar kvar till jul och snön ligger kvar och det är kallt, jag har dessutom hört att det bara skall bli kallare och kallare och så skall det komma mer och mer snö den kommande veckan!!
Yeas det bådar verkligen gott!!
//Älskar snövita jular

Åh vad mysigt med Lucia och kallt och SNÖ!

[luciatåg]
I dag är det Måndagen den 13 december och det är Lucia igen ... tyckte att det var i går som det var lucia förra året (wow tänk om det gått ett år hihihi) Jag älskar verkligen traditioner och Lucia är en av de stora traditionerna som jag älskar. Allt med Lucia är underbart jag menar stämningen och sångerna får mig att rysa och faktiskt gråta en skvätt. I år skall jag faktiskt göra någonting som jag faktiskt aldrig gjort förut idag skall jag faktiskt på ett luciatåg i kyrkan, det skall bli spännande och jag måste faktiskt ta med mig näsdukar om tårarna faktiskt kommer fram, för det är faktiskt väldigt troligt för en sådan skör som jag faktiskt är =) !
Allt är helt som det skall vara/ helt underbart ute är det mörkt och kallt och massor av snö och mera snö väntas det det BÅDAR OTROLIGT GOTT INFÖR DOPPARDAGEN!
//B älskar Lucia

JAY SMITH = vinnare av Idol 2010!

Jay vann Idol 2010. Foto: Therese Bosta/TV4
Nu i fredags ( fredagen den 10 december) vid 23 tiden stod det klart att vinnaren av Idol 2010 blev Jay Smith den stora vinnaren av Idol 2010. Jag tycker att han har gjort en super resa genom hela tävlingen och han har aldrig suttit löst och nu står han som vinnare. Grattis Jay du är verkligen värdig vinnsten Idol.
//Yeas det blev som jag ville hälsning B!

Jay eller Minnah .... VEM VINNER!!??

Jay och Minnah tävlar mot varandra i Globen. Foto: Stella
Nu är det bara några få minuter kvar tills det ävslöjas och vi alla vet vem som vinner Idol 2010! Blir det Minnah Carlsson eller Jay Smith som tar det, men för mig spelar det faktiskt ingen roll alls vem som vinner för min favorit åkte ut förra veckan (OLLE) och både Minnah och Jay är värdiga att vara där de är och de båda är verkligen suuuuuuuuper proffsiga och cola som personer men jag har en stooor favorit som jag jag håller lite exta på!!!!
//En som aldrig missar ett avsnitt av Idol B!  

TACK FÖR ALLA FINA IDOL STUNDER OLLE!!

Jag kan knappt erkänna det för mig själv ens men igår var det faktiskt rätt att Olle åkte ur i Idol 2010!!!! USCH det är hemskt att säga det och jag vill inte tycka det egentligen men både Jay (den solklara vinnaren av 2010 i mitt tycke) och Minnah var BÄTTRE än Olle igår. Självklart kommer jag sakna Olle
JÄTTE JÄTTE MYCKET I FINALEN NÄSTA VECKA men jag hoppas verkligen att Olle kommer fortsätta med musiken och synas i media framöver också för är det någonting som Olle verkligen är så är det en super charmig stjärna från Gottland!! Tusen varma tack för underbara Idol stunder Olle!
//Olle beundrarinnan B


JAY SMITH ÄR IDOL 2010!!


Efter gårdagens fullkomliga brilljerande i idol (OCH EFTER ATT OLLE ÅKTE UT =( 
SÅ ÄR SAKEN REDAN KLAR I ALLA FALL I MITT TYCKE!! DET ÄR JAY SOM KOMMER VINNA IDOL 2010
//  JAY FANET B!!
 


LOVE PLANKSTEK!


Behöver inte säga mer än att en middags klassiker som alltid kommer att vara en KLASSIKER
är den klassika plankan. Att spritasad potatismos, antrecotte och beasås som serveras på en planka kan vara så gott är en gåta men också ett FAKTUM som både går hem i stugorna som på de flottaste resturangerna.
//I LOVE PLANKSTEK NOW AND FOR EVER!!!

RSS 2.0